Tablókép

Tablófotózás Árajánlat

Teljes körű tablófénykép szolgáltatás fényképezéssel, tablótervezéssel és tablókeretezéssel. A diákok választható fényképcsomagot, A5 méretű kistablót kapnak kézhez. Ballagási Meghívó rendelhető.

4500 Ft/fő,

 a fényképezett létszámtól függően jelentősen eltérhet lefelé és felfelé.

Fényképezés tablórendelés nélkül: 3500 Ft/fő

Az alábbi szerződéstervezet az ajánlatkérésben kitölthető, mely alapján az árajánlatot visszaküldjük a megadott email címre.

  

Szerződéstervezet Tabló fényképezés megrendeléséhez.

A szerződés tárgya: Teljes körű tablófénykép szolgáltatás fényképezéssel, tablótervezéssel és tablókeretezéssel. A diákok választható fényképcsomagot, A5 méretű kistablót kapnak kézhez. Tanárok meghatározott darabszámban ingyenes kistablót és igény esetén ingyenes képet kapnak saját felvételükről. Ballagási Meghívó rendelhető.

Vállalkozó: M.C.M.99 Bt, Fényország Fotóstúdió, 2400 Dunaújváros,

Megrendelő:

A fényképezés várható időpontjai:

Alap Vállalási ár:  4500 Ft/diák, az ár a diákok létszámától és az igénybevett kedvezményektől jelentősen eltérhet lefelé és fölfelé.

Kérjük, adják meg az alábbi adatokat és megküldjük a vállalási árat.

osztályok száma

diákok létszáma

tanárok tablónkénti létszáma-kb.

tanárok részére kistabló, db

egyéb megjegyzés

Részletezés: Az elkészült képekből megrendelő honlapunkon választ az elkészült képek közül, a megrendelés táblázat kitöltésével történik. A diákok az alábbi fényképcsomagokat szabadon választhatják egy felvételből: 1.) 2db 10x15, 4db 7x10, 4db 4x6; 2.) 1db 10x15, 6db 7x10, 4db 4x6; 3.) 10 db 7x10; 4.) Az előző csomagok darabszámának duplázása felárral. A5 méretű kistabló alapból jár a diákoknak és a kialkudott mértékben a tanároknak. Fényképes meghívók is rendelhetők.

Dátum:                                                        Megrendelő                                               Vállalkozó


SZERZŐDÉS LETÖLTÉSE


Ajánlat kérés

Tekintsd meg tabló galériámat!